top of page
Technicians at Work

OM OSS

20 års erfaring i renholdsbransjen

Viken RTB er totalleverandør av renholdstjenester. Vi spesialiserer oss på å levere renholdstjenester for byggenæringen. Vi utfører også fast og temporært renhold for næringseiendom, kommunale bygg og privatkunder. Se våre tjenester for hvordan vi kan hjelpe deg.

Velger du Viken RTB kan du være sikker på at du får renholdstjenester av god kvalitet. Vi har en kjapp og smidig administrasjon med fokus på tett kundeoppfølging. Vi har gode interne systemer for å følge opp og dokumentere kvaliteten på våre tjenester. Alle tjenester utføres i henhold til gjeldende standarder og forskrifter, som for eksempel NS INSTA 800, RIFs FDV-håndbok eller RIFs RTB-håndbok.

I Viken RTB er vi opptatt av å levere våre tjenester så etisk og miljøvennlig som mulig. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift, og alle våre ansatte kan framvise ID bevis i form av det såkalte "renholdskortet". Du kan dermed være sikker på at våre ansatte er riktig lønnet, forsikret og ivaretatt. Vi er også sertifisert miljøfyrtårn-bedrift, og vi jobber systematisk for å begrense kjemikaliebruk og restavfall på alle våre oppdrag. Les mer her om hvordan vi jobber for en seriøs renholdsbransje. 

bottom of page